Waarneming en samenwerking

  • Home
  • Over de praktijk
  • Waarneming en samenwerking

Waarneming

Ik zorg voor een goede waarnemer als ik langer dan drie weken afwezig ben. Mocht ik onverhoopt uitvallen voor langere tijd dan is de waarnemer degene die contact met u opneemt om te bespreken hoe de behandeling verder vormgegeven kan worden.
Mijn waarnemer is Sanne de Kok, GZ-psycholoog/ buitenpsycholoog van psychologenpraktijk Binnenstebuiten. Zij is werkzaam in regio Baarn/ Soest. Wij werken geregeld samen en hebben intervisie. Ook verwijze wij graag naar elkaar indien een wachtlijst te lang is.

Bij spoed/ crisis dien je altijd contact op te nemen met je huisarts. Als je buiten kantoortijden of tijdens feestdagen dringend hulp nodig hebt, neem dan contact op met de centrale huisartsenpost. 
 
Samernwerking/ intervisie

Diverse huisartsen uit de regio verwijzen met enige regelmaat naar mij.
Zoals hierboven beschreven werk ik graag samen met Sanne de Kok van psychologenpraktijk Binnenstebuiten te Baarn.
ik heb regelmatig intervisie met collega's uit het veld aangesloten bij psychologenpraktijk Mulder & van Schie en Slaapmakend
Fijn contact en intervisie heb ik met Mylène Blaas, psycholoog en coach gespecialiseerd in ACT te Baarn.
Tevens ben ik een samenwerkingsverband aan het opzetten met Marielle van Body and Mind Connection te Baarn.
Ik sta altijd open voor contact met andere hulpverleners in de regio. Wil je contact/ sparren over wat we voor elkaar en elkaars clienten kunnen betekenen, neem dan gerust contact op.